SAKARYA / AKYAZI - Nahit Menteşe Ortaokulu

Mrt

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Doç. Dr. Kemal ÇİFTYILDIZ hocamız öğrencilerimiz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü coşkulu bir şekilde kutlandı. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. ️

Kas

Okulumuzda  "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" Sivil Savunma ve Afete Hazırlık Kulübü tarafından başarılı bir şekilde yapıldı. Öğrenciler okul bahçesinin güvenli alanında çok kısa sürede toplandılar. Okul Müdürü, tatbikatta gösterilen önemden ötürü tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Ekm

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Yaşasın CUMHURİYET.

Mrt

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK LİSE GEZİSİ YAPTIK. AKYAZI İLÇEMİZDE BULUNAN 5 LİSE GEZİLEREK OKULLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNİLDİ. BİZLERİ MİSAFİR EDEN TÜM İDARECİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ. ÖĞRENCİLERİMİZE LGS DE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

Her yıl 1 - 7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası kutlanmakta olup, hafta kapsamında yapılan etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyinin artırılması hedeflenmektedir.Bu etkinliklerle öğrencilerimize bağımlılık yaratan alkol, sigara v.b. ürünlerin insan sağlığına zararları anlatılmış ve öğrencilerimizin Yeşilay'ın hizmetleri hakkında farkındalıkları arttırılmıştır. Programımıza katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Valiliğimizin himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #SporSakarya projesi kapsamında "Nehrin Çocukları Takımıyla Kenetleniyor" etkinliğiyle  Sakaryaspor-Altay karşılaşmasını tribünden izledik.